Skip to main content

Mogelijkheden

Tulip Experience Pas

Wil je meer dan één keer bij ons kunnen genieten van de prachtige tulpen dit seizoen? Dan kun je op locatie de Tulip Experience Pas kopen! Voor €25,- kun je het hele seizoen onbeperkt* bij ons genieten van de kleurrijke showtuin en tot in de kleinste details alles leren over de tulp in het museum. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud is de pas €15,-.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Wanneer je bij ons langskomt, geef dan bij de kassa aan dat je graag een Tulip Experience Pas wilt kopen. Een medewerker zal je dan een inschrijfformulier overhandigen wat je ter plekke kunt invullen. Wij gaan de pas dan direct voor je maken en aan het einde van het bezoek kun je de pas ophalen bij de kassa. Bij de volgende bezoeken toon je je pas aan ons bij de ingang.

* Per persoon hanteren wij een limiet van twee bosjes tulpen uit onze indoor pluktuin per seizoen.

Groepsarrangementen coffeecorner ‘De Witte Zwaan’

Wil je met jouw groep genieten van een lunch of kop koffie, met uitzicht op 1 miljoen tulpen én 700 soorten? Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij een koffie- of luncharrangement met overheerlijke broodjes en koeken van de ambachtelijke (lokale) bakker van Eeden uit Noordwijkerhout. Bij beide opties reserveren wij een tafel voor jullie groep bij het raam, met prachtig uitzicht op onze showtuin (op basis van beschikbaarheid).

Stuur een mailtje naar bookings@tulipexperienceamsterdam.com voor de mogelijkheden en een uitleg van de arrangementen.

Fotoshoots

Het is daarnaast ook mogelijk om een fotoshoot te organiseren in ons prachtige en kleurrijke veld. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden, bijvoorbeeld een sunrise of sunset-shoot.

Stuur een mailtje naar info@tulipexperienceamsterdam.com voor de mogelijkheden.

Huwelijksaanzoeken

Dus… je bent van plan om je vriendin of vriend ten huwelijk te vragen. Gefeliciteerd! Wij maken graag deel uit van deze geweldige gebeurtenis door te zorgen voor de meest Hollandse & kleurrijke setting die je je hiervoor kunt voorstellen: een (exclusief) tulpenveld. We bieden bij Tulip Experience Amsterdam een drietal mogelijkheden voor het hosten van een huwelijksaanzoek.

Stuur een mailtje naar info@tulipexperienceamsterdam.com o.v.v. Huwelijksaanzoek en dan sturen we je z.s.m. een overzicht van de mogelijkheden toe.

Besloten (zakelijke) evenementen

Voor het hosten van een besloten evenement bij Tulip Experience Amsterdam zijn wij (uiteraard op basis van beschikbaarheid) in de avonduren beschikbaar van 18.30 – 23.30 uur. Wij berekenen een exclusiviteitsvergoeding (incl. schoonmaakkosten & floormanager) en een tarief per persoon als bezoeker. Onze floormanager kan ’s avonds 1 rondleiding van 45 minuten verzorgen, inbegrepen in de prijs.

Stuur een mailtje naar info@tulipexperienceamsterdam.com voor het ontvangen van de mogelijkheden.

Speciaal verzoek?

Heb je een speciaal verzoek of vragen omtrent jouw boeking? Wij denken graag met je mee. Bel ons of stuur ons een e-mail!

Bestel tickets