Covid-19 updates

Updates

Vanwege de geldende restricties kunnen wij helaas nog niet open met onze gehele Experience. We zijn daarom open als TO-GO locatie, met de Tulip Cycling Experience en voor het maken van een wandeling door onze outdoor showtuin. Reserveren voor deze wandeling is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Tulip Cycling Experience

Samen met Rent-a-Bike van Dam hebben wij een nieuw concept ontwikkeld; Tulip Cycling Experience.

Een (3 uur durende) ontdekkingstocht op de fiets langs de prachtige bloemenvelden van de Bollenstreek. We hebben in deze fietstour een aantal hoogtepunten verwerkt van ons museum dus onderweg kom je van alles te weten over de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Boek nu je tickets online!

Wij hebben in ieder geval de onderstaande maatregelen genomen om de Tulip Cycling Experience veilig te laten plaatsvinden:
Wij werken met vaste tijdsloten en een maximaal aantal fietsers per uur.
Er is een vaste looproute bij aankomst op het parkeerterrein bij Tulip Experience Amsterdam.
Wij vragen alle bezoekers en medewerkers om 1,5 meter afstand te houden. Wij hebben de opstelling van Tulip Experience Amsterdam buiten zo ingericht dat wij dit kunnen waarborgen.
Mondkapjes zijn (binnen) verplicht bij Tulip Experience Amsterdam.
Wij hebben extra medewerkers ingezet om de 1,5 meter, de mondkapjesplicht en het volgen van de looproute te kunnen waarborgen.
Wij hebben verschillende desinfectiepunten ingericht om je handen te kunnen ontsmetten.
Daarnaast hebben we extra hygiënemaatregelen genomen en wordt de fietsen van Tulip Cycling Experience gedurende de dag extra gereinigd.

Graag tot snel!

Speciaal verzoek?

Heb je een speciaal verzoek of vragen omtrent jouw boeking? Wij denken graag met je mee. Bel ons of stuur ons een e-mail!

Bestel tickets