Tulip Cycling Experience

Opening Tulip Experience Amsterdam

Vanwege de geldende restricties kunnen wij helaas nog niet open met onze gehele Experience binnen. We zijn daarom open als TO-GO locatie, met de Tulip Cycling Experience en voor het maken van een wandeling door onze prachtige outdoor selfie/showtuin.

Wandeling outdoor selfie/showtuin

Reserveren is hiervoor niet nodig. Wij hebben een vaste (geheel coronaproof) wandelroute door onze outdoor selfie/showtuin samengesteld, waarbij je de leukste foto’s kunt maken tussen de 1 miljoen tulpen en 500 soorten die er staan óf vanaf 1 van de bijzondere fotopunten (zoals een tractor, tulpen-schommel, klompen set etc.). Kosten zijn €5,- voor een volwassene en €3,- voor een kind. Je kunt je tijdens je bezoek melden bij ons TO GO loket voor een entreebewijs voor de wandeling. Graag tot snel!

Tulip Cycling Experience

Samen met Rent-a-Bike van Dam hebben wij een nieuw concept ontwikkeld; Tulip Cycling Experience. Een (3 uur durende) ontdekkingstocht op de fiets langs de prachtige bloemenvelden van de Bollenstreek.

We hebben in deze fietstour een aantal hoogtepunten verwerkt van ons museum dus onderweg kom je van alles te weten over de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Tickets zijn inclusief een fiets, een foodiebag (incl. heerlijke lekkernijen in tulpen-thema) en een interactieve route (15km). Een ticket voor volwassenen kost €15, een ticket voor kinderen €12,-. Boek nú je tickets online via bovenstaande knop!

Heel veel fiets-plezier!

Tickets voor Tulip Cycling Experience

Fotoshoot

Het is voor fotografen absoluut mogelijk om shoots te organiseren in ons veld. Neem bij interesse contact op via bookings@tulipexperienceamsterdam.com. Daarnaast organiseren wij ook zelf fotoshoots, waarvoor je je kunt aanmelden.

Tulip Cycling Experience

Een geweldig én leerzaam dagje uit! Boek nu online.