Skip to main content

Agenda

Paasweekend

8, 9 en 10 april

De Paashaas heeft dit weekend zijn best gedaan om eitjes en chocolade paashazen te verstoppen tussen onze 700 soorten tulpen. Hoeveel kun jij er vinden?

Bezoek van de Tulpenfee

15 en 16 april

De Tulpenfee laat je de magie van de tulp nóg beter ervaren tijdens dit weekend! Zelf kun je ook voor één dag Tulpenfee worden en je gratis laten schminken in de tuin.

Bloemencorso Bollenstreek weekend

22 en 23 april

Om de Bloemencorso Bollenstreek te vieren, kun je dit weekend zélf ervaren hoe het is om een corsowagen te prikken! Kom dus gezellig corso prikken in onze showtuin, we hebben bloemen en prachtige objecten geregeld die beprikt mogen worden.

Oudhollandse spelletjes-weekend

29 en 30 april

Na Koningsdag nog geen genoeg gekregen van de oudhollandse spelletjes? Kom dan langs in de showtuin van de Tulip Experience voor een oudhollandse spelletjes-weekend! Wie weet win jij één van de een mooie prijzen…

Meivakantie

6 en 7 mei

Met het bezoek van de Tulpenfee (zaterdag 6 mei) ervaar je de magie van de tulp nóg beter! En daarbij wordt het zondag 7 mei swingen in onze showtuin met een optreden van popkoor ‘Bloom’ uit de bollenstreek.

Moederdag

13 en 14 mei

Tulpen en Moederdag gaan perfect samen. Én een zelf geplukt bosje tulpen, dat is al helemaal speciaal om te geven! Op Moederdag (14 mei) mogen alle moeders met korting bij ons naar binnen.

Speciaal verzoek?

Heb je een speciaal verzoek of vragen omtrent jouw boeking? Wij denken graag met je mee. Bel ons of stuur ons een e-mail!